Monday, February 28, 2011

JALAN-JALAN KUALA KEDAH

In The Name of Allah The Most Gracious The Most Merciful

assalamualaikum =)

yeah! ada kemajuan..2 entry dalam satu hari..haha

well, kali ni nak share sket xtvt aku time cuti ni.Last saturday aku and family keluar pi makan2..Actually keluar tu sebab ada keja sikit..Then , encik abah pusing2 pulak kat kuala kedah tu...dah alang2 sampai kat area2 tu.

Lepas tu stop kat tepi laut jap..sedut angin pantai.wallaweh ! syahdu kot.hehe.angin sempoi2 bahasa pulak tu..rasa macam nak tido je kat situ.. *padahal cuti ni pon asyik tido kot..ekeke  =P. Tapi yang tak best nye , banyak sampah kot.huhu.

dari tepi laut tu , boleh nampak bot2 nelayan yang bersepah2 kat situ.then , feri nak pi Langkawi pon boleh nampak.hoho

actually , Kuala Kedah ni kawasan perkampungan nelayan.bot- bot tu semua majority orang cina punya.but , awak2 tu orang tempatan la.melayu.huhu.

tak tau nak story apa dah.so , lets the pictures tell you =)



banyak kan ~


nampak sekerat je..sebab amek dari dalam kereta..tak stop pon.hehe

kalau tunggu matahari terbenam ni mesti romantik..haha =P
but , spoil =.='' ada sampah pulak..hish !


ni la bangunan Marina Kuala Kedah tu...chantek kot.ala2 kat London gitu..ahaks =)


again ~

okey .tu je kot untuk kali ni.
adioss ('',)v


#  besok insyaAllah akan bertolak ke Langkawi..hee..jalan2 dengan clasmates.yuhuu !
semoga Allah permudahkan semua urusan.amin.sapa2 nak kirim ole2 Langkawi boleh bagitau yerk..haha

5 comments:

  1. wi wiiitt..haha..photographer ea..??

    ReplyDelete
  2. NA > haha..a'ah photographer tak bertauliah..
    NL > yeah..kita sama..kedah kat mna??

    ReplyDelete
  3. bilerlah den nak sampai kedah ni. =,=

    ReplyDelete
  4. jom langkawi besok..hehe
    ada rezeki sampai la tu...insyaAllah =)

    ReplyDelete