Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI :BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN ; KEDAH

In The Name of Allah The Most Gracious The Most Merciful

assalamualaikum :)
okey , kali ni nak join segmen dari blog BA lagi..lama tak join.kalau berminat jugak nak join , klik ja banner kat bawah ni okey ?


[1] - [LATAR BELAKANG]
chek ni blogger Kedah Darul Peace.anak last dari 4.Umuq muda trang-tang2 lagi..baru 19..suka makan.suka tid0q.suka baca.suka aktiviti lasak macam junggle trekking ke hapa.start ber'blogging' lepas SPM.nak tau lagi sila baca 'About Me' kat tepi blog chek ni ye..hanya blogger part -time.bukan blogger tegar.kih3.

[2] - [PROFESION]
Profesion utama ialah hamba Allah SWT.2nd profesion , anak kepada mak and abah.hehe.profesion lain; student.La ni chek dok belajaq lagi.amek course Biological Science kat UIAM Campus Petaling Jaya.Profesion sambilan pulak ; blogger la.

[3] - [BLOG FAVOURITE]
Chek suka blog yang ada input berguna.macam berbentuk motivasi ke.contoh blog Hami Asraff.huhu.yang lawak2 pon suka jugak.gaya penulisan santai and slumber pon okey.layan je.

[4] - [BLOG YANG TAK SUKA]
Tak brapa suka masuk blog yang guna short form overdose.huhu.lagi2 yang guna bahasa 'w'.contoh , napew? apew? sapew? oh , pliss la =,=''  sakit kepala nak baca...short form yang normal okey la.hee.maaf kalau ada yang terasa ^^.

[5] - [IMPIAN TERHADAP BLOG]
Chek harap apa yang dikongsi kat blog ni boleh dijadikan input untuk orang lain.even kadang2 entry selalu je bersifat personal.heh.teringin la jugak nak ada follower sampai ribu2..traffic pon jammed macam jalan kat KL nun.bahaha.tapi takpa , perjalanan blog chek ni masih jaoh.

okey , tu ja nak tulih.salam perkenalan buat blogger2 jelapang padi and lain2 negeri.muahaha.

adioss =)
wassalam.

23 comments:

  1. kedah..huu...kerja sambilan : blogger..haha..nice

    ReplyDelete
  2. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  3. singgah n follow dari segmen BA
    salam perkenalan..

    seronoknya dapat berkenalan dengan blogger2 dari negeri lain!

    ReplyDelete
  4. Apisv2 and sis.mas.saari ---> =) salam perkenalan.hee.singgah slalu :)

    ReplyDelete
  5. hye orang utagha ! follow you :)
    selamat berblogging .

    ReplyDelete
  6. Singgah sini.
    Sha blogger Kedah jugak..

    ReplyDelete
  7. blogger pahang sini..keep blogging :)

    ReplyDelete
  8. salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

    jom jengok cni lak ;;;;

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  9. salam dik,,singgah dr blog ben,,akak pun org kedah gak,,biology memg best kan,,hehe,,klu rajin singgah gakla kt blog akak,,i follow u

    ReplyDelete
  10. -->fyfyiqbal - hye..slamat ber'blogging' jugak =)
    -->sha - hye oqang kedah.hehe
    -->cik ayin - hye org pahang =)
    -->nadiemsharmz - thanks singgah and follow :)
    -->sis sharina - w'salam sis sharina.hee.yup2.bi0 best.hehe.btw , thanks follow :)

    ReplyDelete
  11. haha..yup.kedah darul peace.muahaha =P

    ReplyDelete
  12. singgah dari blog abg ben..

    psss : boleh tak singgah blog nie?? tuan tanah bagi ker?? erk

    ReplyDelete
  13. @AKUWANBLUR90 ; komfem la boleh..haha..singgah hari2 pon takpa..heheh

    ReplyDelete
  14. Melawat blog orang Bio dari Kedah :D

    Entry terbaru padlie: Dilema suami bila isteri.... dan Matahari makin aktif

    ReplyDelete
  15. @padlie ; orang Bio ?? haha..bio-oil kah?? =P
    thanks singgah =)
    jemput datang lagik.hee

    ReplyDelete
  16. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. @Kei Seichi ; salam perkenalan org melaka.hee =)

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  19. selamat berkenalan....saya blogger kl...
    :)

    jom jadi member nak???

    ReplyDelete
  20. @prince ; selamat3..hoho..member? beres ~

    ReplyDelete
  21. mai singgah sini jugk..br ade ms nk jenjalan

    ReplyDelete