Friday, March 11, 2011

CURRENTLY ........

In The Name of Allah The Most Gracious The Most Merciful

salam petang jumaat ('',)v

CURRENTLY ...
just finished re-reading this book.yup ! Rooftop Rant by Hlovate.ada kenal ? haa..sapa tak kenal cepat2 pi serbu MPH / Popular.cari sume buku2 karya Hlovate.try baca.komfem tangkap cintan.yes , it is a novel.BUT , not the ordinary jiwang2 karat novel.novel dia sume ada 'something '.banyak manfaat.tak banyak unsur jiwang yang melalut-lalut.senang citer memang seswai beben0r la untuk jadi bahan bacaan.terutama untuk golongan remaja macam aku.remaja ke?? ahaks..ofkos la !!

 # pinjam kat library.tu pasal dah rabak semacam.ha-ha 

CURRENTLY...
reading this book - Di Atas Sejadah Cinta by Habiburrahman El-Shirazy.aku suka baca novel2 beliau.very inspiring.kisah cintan-cintun berlandaskan Islam.no jiwang.but , sweet yes !.heh.buku ni consist of banyak citer.memang insaf bila baca.recommended to all =)

# library also

yang 2 buah kat bawah ni tunggu turn untuk di baca.hee.hari tu pi library , pinjam 4 buah buku.


CURRENTLY...
rasa lega gila sebab dah habes kemas stor ! muahaha..semalam la aku buat sesi sepetang-menjadi-bibik-di stor .kemas and buang kertas2 yang tak sepatotnya.almost seguni jugak la ketas2 exam , test etc.yang zaman sekolah dolu2 la.haish ! banyak giler la kertas.tu baru aku sorang.kalau kumpul satu skolah ? kesian pokok2 kat hutan nun.berkorban demi exam.apa kata hapuskan exam demi selamatkan forest ?hmm, should be a very brilliant idea.muahaha  # merapu 

 # part of those kertasss =.='

CURRENTLY...
tengah try rajinkan diri study MUET.hadoyy =.=''.april ni insyaAllah akan ada exam MUET plak.memang kena clorox balik la otak ni sebab last sem dah tak belajar English.skill2 menulis pon rasa makin berkarat dah.speaking apatah lagi.double karat kot.kuang3.

cilok sume buku2 kakak aku yang berkaitan dengan MUET.harap2 study la yerk.jangan hangat2 taek kambing sudah.ha-ha-ha.

CURRENTLY...
tengah carik penawar hati.tonik hati al-Jabbar boleh?

tapi bukan yang ni yang dicari !

nak carik penawar rohani la ~ bila baca Rooftop Rant n Versus (also by Hlovate ) rasa macam diri ni terlalu naif.still terlalu banyak yang perlu diperbetolkan.huhu.rawat hati !


yeah..sama2 kita perbaiki diri k..A journey to be a better servant.InsyaAllah.May Allah bless ^^
......................................................................................................................

hah ! tu je nak merepek untuk hari ni.Besok , insyaAllah akan ke Perlis.which part taktau.haha.sebab ada walimatul urus my cousin punya mertua punya anak..paham tak? aku pon da pening.wakaka.Act ayat mudahnya  , adek ipar cousin aku kawen.hee.

pastu kalau ikut plannyer , akan ke Felda Lubuk Merbau plak.ziarah family Pak Lang aku yang akan berangkat menunaikan umrah dalam masa terdekat ni.semoga Allah permudahkan.insyaAllah =)

adioss
wassalam.
enjoy your day.
no matter what.
make your life easier.
but dont take thing for easy :)


3 comments:

  1. complete all H novel except geng abcde..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete