Sunday, January 23, 2011

''CONTEST Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool''

In The Name of Allah The Most Gracious The Most Merciful

assalamualaikum =)

baru habis bergelumang dengan assignment computer.alhamduliilah dah siap.Lepastu apa lagi , terus BW la.haha.Tiba2 jumpak satu contest ni.Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool.tiba2 terdetik pulak nak join.before ni memang tak pernah join any contest.so , this gonna be the 1st one =)

syarat2 nye sonang jo..

[1] komfem2 la kena follow blog tuan punya contest *promotion itu penting.eheh.
DAH FOLLOW blog Ku Lihat Hijau =)

[2] Buat entry pasal contest ni
tengah buat la nih.kukuku ^^

[3] letak cik banner ni kat dalam entry and sidebar *promotion lagik =P
bereh ~


ni pulak gambar yang dipertandingkan..*ceewwaah...pic ni time BeachWalk kat Tanjung Bidara.full story pasal BWC ni boleh cubit kat SINI.




[4] tag 3 kawan.hoho.lepas penat fikir , sampai berpeluh2 otak 
taraaa...ni dia 3 yang TERtag :
cik manis Sufina

Sekian.Terima kasih ;)

10 comments:

  1. aik aku leh di tag lak yer..dah la xpnah2 join mana2 contest b4 nie..cmne nk join ye?

    ReplyDelete
  2. haha..saja TERtag..if nak join ikut je steps yg ak tulis tu..ak pon ni 1st time join contest bgai.
    nak baca yg ori pegi la kat blog KULIHATHIJAU tu.ad link kat n3

    ReplyDelete
  3. haha ok thnks..i will try..hehe

    ReplyDelete
  4. haha..ok.selamat ber'contest la kita yerk =P

    ReplyDelete
  5. terima kasih tag! hehee=) nanti sufina buat eh.. hehee=) ^^

    ReplyDelete
  6. okies..kasih dtrima..hehe
    bereh ! =)

    ReplyDelete
  7. slm kunjungan;)
    gudluck for contest;D

    ReplyDelete