Friday, January 21, 2011

TIKUS 2 KAKI

In The Name Allah The Most Gracious The Most Merciful

assalamualaikum  =)

malam ni tiba2 rasa nak main teka teki @ teka tekuk bak kata Apek senario..tapi takdak geng la pulak nak main.tengah merenung masa depan tadi tiba2 teringat teka-teki yang selalu main dulu2.haha.
so , nak share la sikit teka teki tu.

[1] tikus apa ada 2 kaki ???



jawapan : mickey mouse =P



[2] itik apa ada 2 kaki ??



jawapan : semua itik ada 2 kaki lah !!!!!
Akan tetapi , mostly orang akan jawab donald duck sebab terpengaruh dengan soalan first.

hueh3...tu je la untuk malam ni.mau tidoq sudah.cuba la try test experiment teka tekuk ni kat kawan2 korang.hoho.kasi neuron2 kat otak tu kerja keras sikit.eheh.critical thinking gitu.ekeke ^^

K , adios and wassalam :)


-----------------------------------


p/s : jiwa kacau belum ok 100% lagi.still under 'construction'.huhu.cara apa eh paling mujarab untuk sembuhkan hati yang terluka ??  

2 comments:

  1. nice la..
    hehe..
    leh gak tersnyum bce entry nie..

    ReplyDelete
  2. heheh..pengubat jiwa yang lara..wakaka
    =)

    ReplyDelete