Saturday, May 07, 2011

SAYA BLOGGER MUSLIM vs SAYA BLOGGER MUSLIMAH

In The Name of Allah Most Gracious Most Merciful 

assalamualaikum :)

Entry di pagi hari sabtu ni sebab nak join segmen dari blog Pilihan Hati.Tajuknya    '' Saya Blogger Muslim VS Saya Blogger Muslimah ''...Menurut encik penganjur iaitu en.hakim , saja nak buat kajian / survey nak tengok sapa lagi ramai..blogger muslim or muslimah..So , aku rasa terpanggil untuk menambah statistic bilangan blogger muslimah...hik3 * poyo * ..so , tahniah kepada beliau di atas penganjuran segment ni.hoho..Sapa2 nak join boleh klik link tu ye.Okey ! dah nama pon anah samsudin maka sudah terang lagi bersuluh umpama spotlight bahawasanya aku ni blogger muslimah..hehe.

.
Kena la copy banner saya blogger muslimah ni .. * ayu je pic ni..kih3 *

Lastly , kena tag 2 orang.So , supaya fair and square , aku tag satu blogger muslim and satu blogger muslimah.Hee , mereka yang malang bertuah tu ialah :


Tu jelah nak kongsikan di pagi sabtu ni.Happy weekend ye semua !!
wassalam and adiosshttp://matcuoi.com

---------------------------------------------------------
Pppsssstt : ulser dalam mulut ni memang menyakitkan..nak gosok gigi pon payah..huhu http://matcuoi.com



11 comments:

  1. @ Afrah : awat dok wuhuhhu ni ? haha =P

    ReplyDelete
  2. @ naqib : hampeh ! -.-''..kata nak release tension dengan menaip..ceyyy !..cakap je kencang..haha

    ReplyDelete
  3. hehe..terima kasih kerana sudi join..=) semoga anda manfaat ye anah..

    ReplyDelete
  4. @ farah ada : no biggie =)..sama2

    ReplyDelete
  5. mmg muslimah banner tu.. hehehe..

    ReplyDelete